- بهائیت در ایران - https://bahaismiran.com -

چگونه تشکیلات بهائی با پوشش اقتصاد و دیپلماسی، آفریقا را هدف گرفته است؟

در حالی که افکار عمومی جهان آفریقا [3] را بیشتر با فقر، بحران‌های زیست‌ محیطی و منازعات قومی می‌شناسد، واقعیتی کمتر دیده‌ شده در حال شکل‌گیری است:

نفوذ سازمان‌ یافته و چندلایه تشکیلات بهائی در ساختارهای اقتصادی، سیاسی و بین‌المللی قاره سیاه؛ نفوذی که نه با تبلیغ آشکار مذهبی، بلکه با شرکت‌های چندملیتی، نشست‌های رسمی و شبکه‌سازی در سطوح عالی قدرت پیش می‌رود.

تشکیلات ضاله بهائیت سالهاست آفریقا را نه صرفاً یک میدان تبلیغ مذهبی، بلکه پروژه‌ای راهبردی و بلندمدت تعریف کرده است.

در مرحله نخست، بهائیان با عناوینی چون «اقدام برای خدمت» و معمولاً پس از پایان آموزش‌های موسوم به «طرح روحی» به کشورهای آفریقائی اعزام شدند.

این حضور در ظاهر آموزشی و اجتماعی بود، اما در عمل مأموریتی تشکیلاتی را دنبال می‌کرد: کادرسازی، شناسائی بسترهای محلی و ایجاد شبکه‌های اولیه نفوذ.

در سال‌های اخیر اما این روند وارد فاز تازه‌ای شده است؛ فازی که دیگر به فعالیت‌های خرد اجتماعی بسنده نمی‌کند و مستقیماً نخبگان اقتصادی، سیاسی و تصمیم‌سازان رسمی را هدف گرفته است.

آن چیزی که مسلم است تشکیلات صهیونیستی بهائیت [4] جاده صاف کن کشورهای غربی و صهیونیست در کشورهای هدف می باشند و در حقیقت بهائیت بستر سازی می کند تا صهیونیست ها بهتر بتوانند منافع نامشروع خود را دنبال نمایند.

 

ارتباط با ما:  bahaismiran85@gmail.com [5]