- بهائیت در ایران - https://bahaismiran.com -

اعتراف رسانه بهائی توانا به جاسوسی گلشن فتحی

پس از بازرسی منزل گلشن فتحی، شهروند بهائی [1] ساکن تهران، رسانه‌های وابسته به بهائیت تلاش کردند این اقدام را صرفاً در قالب «نقض حقوق بشر» و «فشار بر بهائیان» بازنمایی کنند؛ اما بررسی متن منتشرشده از سوی رسانه «توانا» نکات قابل‌تأملی را آشکار می‌کند.

این رسانه در توضیح فعالیت‌های فتحی می‌نویسد او در ماه‌های اخیر (اغتشاشات و جنگ رمضان [2]) با انتشار «روزنگاری‌ها و ویدیوهایی از آسمان تهران» درباره وقایع جنگ، از اعتراضات و شرایط کشور روایت‌نویسی کرده است؛ عبارتی که به‌وضوح از رصد میدانی و انتقال اطلاعات و تصاویر حساس به رسانه‌های خارج‌نشین حکایت دارد.

نکته مهم‌تر آنکه همین محتواها توسط رسانه‌های معاند بازنشر و مورد استفاده قرار گرفته است؛ موضوعی که طبق قوانین کشور، می‌تواند مصداق همکاری رسانه‌ای با جریان‌های معاند تلقی شود.

در شرایطی که امنیت ملی علی الخصوص در دوران جنگ، خط قرمز هر کشوری است، انتظار افکار عمومی برخورد قاطع و بدون مماشات دستگاه های امنیتی با هرگونه همکاری اطلاعاتی و رسانه‌ای بهائیان علیه منافع مردم عزیز ایران است.

ارتباط با ما:  bahaismiran85@gmail.com [3]