مؤسسه توانا حمله آمریکا به تأسیسات ایران را موفقیتی مهم برای این کشور و همچنین رژیم صهیونیستی اعلام کرده و در کمال وقاحت بیان کرد که ایران باید به جنگ پایان دهد.
این مؤسسه ضد ایرانی با کارشناسانی از فرقه ضاله بهائیت با انعکاس سخنان پوچ ترامپ نوشت:
-«سه دهه زندگی ایرانیان، گروگان پروژه هستهای شد که با یک حمله دود شد و رفت هوا»
-«سه دهه جمهوری اسلامی ملت ایران را در معرض تحریم و جنگ قرار داد و البته از قول مردم میگفتند که «ما خودمان انتخاب کردیم»
«میلیاردها دلار خسارت به ایران زده شد، این جدا از خسارات روانی و معنوی است، تنها برای یک بلند پروازی برای ساخت بمب هستهای و ایدیولوژی اسرائیل ستیزی».
اظهار شادمانی پیروان تشکیلات صهیونیستی بهائیت از حمله ایالات متحده آمریکا به جمهوری اسلامی ایران از عمق کینه این تشکیلات استعماری نسبت به ایران اسلامی، مردم مسلمان و حاکمیت اسلامی حکایت دارد.
قطعاً بهائیان داخل و خارج کشور در بزرگنمائی از حمله آمریکا فعالیتهای زیای در جامعه و فضای مجازی باهدف ایجاد یاس و ناامیدی و ترس در ساعات و روزهای آینده خواهند داشت.
منبع: کانال بهائیتــــــــــ شناســــــــی
ارتباط با ما: bahaismiran85@gmail.com





