جامعه بینالمللی بهائی (BIC) و دفتر امور عمومی بهائیان یمن، در حاشیه هفدهمین نشست «مجمع مسائل اقلیتهای سازمان ملل»، رویدادی با عنوان «بازاندیشی آموزش برای شمولیت و نوآوری در یمن» در ژنو برگزار کردند. در این رویداد به بررسی نقش آموزش در تقویت همبستگی اجتماعی، ترویج صلح، و بازسازی نظام آموزشی یمن پرداخته شد.
این نشست شامل سخنرانیهائی از چهرههای برجستهای همچون الهام مانیا از دانشگاه زوریخ، نافع سنائی از دفتر امور عمومی بهائیان یمن، پاسی امانی مدیر برنامه آموزش یونیسف، و صبا حداد نماینده BIC در سازمان ملل بود. نیکلاس لوورت، گزارشگر ویژه سازمان ملل، در سخنان آغازین خود بر نیاز به حمایت بینالمللی و طراحی برنامههای آموزشی که به تنوع و تفکر انتقادی اهمیت میدهند، تأکید کرد.
صبا حداد در سخنان خود بر اهمیت محتوای آموزشی در رفع تعصبات و ترویج تنوع دینی، نژادی و جنسیتی تأکید و الهام مانیا به مشکلات اساسی سیستم آموزشی یمن از جمله استفاده از آموزش برای ترویج ایدیولوژیهای جنگ طلبانه و محرومیت اقلیتهائی مانند بهائیان از حق آموزش عادلانه اشاره کرد.
در این رویداد همچنین به مسائل زنان و نقش کلیدی آموزش دختران در جامعه پرداخته شد. در این زمینه صبا حداد تأکید کرد که آموزش دختران نه تنها باعث توانمندسازی آنها میشود، بلکه در رشد اجتماعی و اقتصادی کل جامعه تأثیرگذار است.
ادعاهای فرقه بهائیت درباره تبعیض در یمن در حقیقت تلاش برای جلب توجه بین المللی به یمن برای زیر فشار قرار دادن دولت انقلابی و ضد صهیونیستی یمن است.
این در حالی است که ملت و دولت شجاع و آزاده یمن به حمایت از مردم مظلوم فلسطین در حال مبارزه با رژیم جانی و وحشی و باند تبهکار اسرائیل است و این اقدام تشکیلات بهائیت چه معنایی جزء کمک در راستای اهداف صهیونیسم و تمدن غرب وحشی می تواند باشد. آیا نه این است که در حال حاضر تنها کشور و دولتی است که رسما در حال دفاع مستقیم نظامی از مردمی است که حدود ۱۵ ماه است که زیر شدیدترین حملات غیر انسانی رژیم جانی صهیونیستی و آمریکایی جنایتکار و کشورهای بی حیثیت اروپایی است.
ارتباط با ما: [email protected]