کد خبر:15220
پ
اقتصاد دلسوز، راه‌حل فرقه ضاله بهائیت برای نجات هند
بهائیت در ایران:

اقتصاد دلسوز، راه‌حل فرقه ضاله بهائیت برای نجات هند

سرویس خبری تشکیلات بهائی (BWNS) از برگزاری همایشی علمی در دانشگاه دیوی آهیلیا هند خبر داد که با عنوان «تغییر ساختارهای اقتصادی برای ساختن جامعه‌ای دلسوزتر» برگزار شد. این نشست که با همکاری کرسی بهائی و دانشکده اقتصاد دانشگاه دیوی آهیلیا سازماندهی شده بود، به بررسی تغییرات در نظام اقتصادی هند بر اساس اصل یگانگی […]

سرویس خبری تشکیلات بهائی (BWNS) از برگزاری همایشی علمی در دانشگاه دیوی آهیلیا هند خبر داد که با عنوان «تغییر ساختارهای اقتصادی برای ساختن جامعه‌ای دلسوزتر» برگزار شد.

این نشست که با همکاری کرسی بهائی و دانشکده اقتصاد دانشگاه دیوی آهیلیا سازماندهی شده بود، به بررسی تغییرات در نظام اقتصادی هند بر اساس اصل یگانگی نوع بشر پرداخت.

در این همایش، آرش فضلی، رئیس کرسی بهائی دانشگاه دیوی آهیلیا، در سخنرانی افتتاحیه خود به ضعف‌های اقتصاد کنونی هند اشاره کرد و اظهار داشت که با تغییر نظام اقتصادی بر اساس اصول بهائی و تأکید بر خدمت به جامعه، اقتصاد رقابتی کنونی جای خود را به اقتصادی دلسوزتر خواهد داد.

فضلی افزود که این تغییر نه تنها از زندگی انسانی محافظت می‌کند، بلکه باعث توسعه قابلیت‌های حیاتی و معنوی جامعه خواهد شد. این نشست، سومین همایش از سری همایش‌های علمی و پژوهشی با عنوان «ساخت جهانی دلسوزتر» است که کرسی بهائی با همکاری دانشگاه دیوی آهیلیا برگزار کرده است. در این همایش‌ها، مقالاتی درباره موضوعات مطرح شده ارائه و منتشر می‌شود.

آرش فضلی در ادامه سخنان خود، نمونه‌هائی از ابتکارات و اقدامات تشکیلات فرقه ضاله بهائیت در زمینه جامعه‌ سازی را به عنوان الگوهائی برای بهبود اقتصاد و جامعه هند معرفی کرد.

برگزاری این همایش‌ها در راستای اهداف تشکیلات فرقه ضاله بهائیت برای نفوذ بیشتر در جامعه هند و معرفی بهائیت به عنوان راه‌ حلی برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی این کشور صورت گرفته است.

تناقض:  این ادعاها در حالی مطرح می‌شوند که شوقی ربانی، سرکرده سوم فرقه ضاله بهائیت، صراحتاً اعلام کرده بود که در آموزه‌های بهائی هیچ اصل مشخصی برای اقتصاد و توسعه آن وجود ندارد.

تغییر ماهیت: این همایش‌ها نشان‌ دهنده تلاش تشکیلات بهائی برای ارائه الگوهای خود به عنوان راه‌حل‌هائی برای چالش‌های اقتصادی و اجتماعی هند است، هرچند این ادعاها با انتقاداتی از سوی برخی تحلیلگران مواجه شده است.

بهائیت در ایران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید