کد خبر:3203
پ
bahaiat6
بهائیت در ایران

تشکیلات بهائیت از عضویت و یا ایجاد سازمان های مردم نهاد بدنبال چیست؟

فرقه استعمارساز بهائی جهت گسترش فعالیت خود، به راه اندازی و عضویت در سازمان‌های مردم نهاد (N.G.O) روی آورده است. در این راستا، تشکیلات بهائیت، با سوءاستفاده از نقطه ضعف گروه‌های هدفش (نظیر: عدم آگاهی، دین گریزی، مشکلات مالی، درخواست پناهندگی، جذابیت‌های جنسی، مشکلات مالی و…)، به تبلیغ و مبلّغ سازی از آنان می‌پردازد. بر […]

فرقه استعمارساز بهائی جهت گسترش فعالیت خود، به راه اندازی و عضویت در سازمان‌های مردم نهاد (N.G.O) روی آورده است. در این راستا، تشکیلات بهائیت، با سوءاستفاده از نقطه ضعف گروه‌های هدفش (نظیر: عدم آگاهی، دین گریزی، مشکلات مالی، درخواست پناهندگی، جذابیت‌های جنسی، مشکلات مالی و…)، به تبلیغ و مبلّغ سازی از آنان می‌پردازد.

بر خلاف تعهدات تشکیلات بهائیت در ایران مبنی بر توقف فعالیت‌هایش(۱)، شاهد افزایش روزانه‌ تبلیغات و فعالیت‌های بهائیت در ایران هستیم. در این رابطه، یکی از روش های بکار گرفته شده توسط تشکیلات بهائی را می‌توان فعالیت های تبلیغی با پوشش جامعه سازی برشمرد. فرقه ی استعمارسازی که برای مردمی جلوه دادن خود و جلب حمایت مردمی، به راه اندازی و عضویت در سازمان‌های مردم نهاد (N.G.O) را دنبال می‌کند.(۲)

بنابر اسناد واصله، بهائیان به دو شکل: نفوذ در مراکز مردم نهاد موجود و راه اندازی (N.G.O) به صورت مستقیم و غیرمستقیم، اقدام کرده‌اند. همچنین بهائیت با هدف بسترسازی برای جذب گسترده نیروهای تشکیلاتی (که در ایران بیشتر شامل مسلمانان می‌شود)، طرحی را با عنوان «توسعه اقتصادی، اجتماعی» تدوین و بخشی از آن را به مرحله اجراء گذاشته است.(۳)

در واقع، کارکرد اصلی طرح عضویت و تأسیس سازمان‌های مردم نهاد، «تبلیغ غیرمستقیم بهائیت با پوشش نهادهای اقتصادی و اجتماعی در جوامع مورد هدف» است که به تصریح مرکز جهانی بهائی؛ در پوشش‌رهایی مثل آموزش، اخلاق، بهداشت، محیط زیست، امور زنان، پناهندگان، کشاورزی، مراکز تولیدی و… محقق می‌شود.(۴)

با ابلاغ سراسری سازمان رهبری بهائیت در سال ۱۳۹۷ ش، دفتر توسعه اجتماعی و اقتصادی بهائیت به «سازمان توسعه بین المللی» ارتقاء یافت و از آن پس جریان تبلیغ بهائیت، با انسجام بیشتر و مقیاسی وسیع تر، توسط نهاد رهبری بهائی پیگیری شد. در همین راستا، صندوقی با عنوان «صندوق بین المللی بهائی» برای کمک به فعالیت‌های تبلیغی و حمایت از طرح‌های جدید مربوط به تبلیغات و حمایت از عناصر بهائی و مؤسسات بهائیت تأسیس شد. تبرعاتی که هر نوزده روز در ضیافات جمع آوری می‌شود و بخشی از آن به این حوزه تعلّق می‌گیرد.

به همین دلیل، تأسیس صندوق بین المللی در کشور آلمان، با هدف کمک به جریان تبلیغ بهائیت در ایران، از طریق جذب کمک‌های مالی؛ از دیگر اقدامات این فرقه برای شتاب دادن به پروژه ضدامنیتی تبلیغ در ایران می‌باشد.

اما نکاتی که در این باره به نظر می‌رسد:

اول: علل گرایش برخی افراد به تشکیلات بهائیت را می‌توان در: عدم آگاهی، دین گریزی، سستی در باورهای دینی، سوءاستفاده از افراد، گرفتن اقامت، ارتباط آزاد، مشکلات مالی و… دانست. عناصر بهائی با جمع آوری همین افراد و رفع حداقلی نیازهایشان، پس از مدتی به عنوان مبلغ به دل جامعه می فرستد.

این در حالیست که تشکیلات بهائی با تبلیغات تبشیری و گسترده خود در ایران، نه تنها نقض عهد کرده، بلکه تعالیم پیشوایان خود مبنی بر تبعیت از حکومت‌ها را زیر پا گذاشته است.(۵) البته بهائیت در تبلیغات زیرکانه‌اش، به هیچ اصول و قاعده‌ای پایبند نیست. به عنوان نمونه، با سوءاستفاده از ناآگاهی و کم اطلاعی کودکان، سرمایه گذاری ویژه‌ای برای تبلیغ این قشر کرده است.(۶)

دوم: فرقه‌ای که اولین تعلیم خود را جستجوی آزادانه حقیقت معرفی می‌کند (۷)، بیش از آنکه به دنبال اثبات عقایدش باشد، جذب خود را با شناسایی نقطه ضعف افراد و به دام انداختن آنان پیگیری می‌کند.(۸) به عنوان شاهد این مدعی می‌توان به تبلیغ بهائیت به واسطه حمایت‌های مالی، عاطفی آموزشی و اخلاقی، برای کودکان مهاجر و بی‌بضاعت افغانستانی در ایران اشاره کرد.(۹)

سوم: بهائیتی که بیش از وقت گذاشتن برای اثبات عقایدش، با سر دادن شعارهایی نظیر وحدت انسانی، ترویج اباحه گری، تساوی زن و مرد و… به دنبال جذب افراد است، کمتر پاسخگوی عقاید کفرآمیز و پوچ خود می‌باشد.

چهارم: عناصر تشکیلات بهائیت در پوشش عناوین بشر دوستی و طبیعت دوستی، به جمع آوری اطلاعات و جاسوسی برای صهیونیست‌ها می‌پردازند. نمونه جمع آوری اطلاعات و جاسوسی را می‌توان در پرونده‌های جاسوسی محیط زیستی با حضور عناصر بهائی در سال‌های اخیر جستجو کرد . (۱۰)

پی‌نوشت:

۱- ر.ک: زاهد زاهدانی، بهائیت در ایران، بی‌جا: مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ۱۳۸۱، صص ۳۱۷-۳۰۷٫

۲- به انگلیسی: Non governmental Organization و به اختصار:  NGOدر کلی‌ترین معنای خود، به سازمان‌های مردم نهاد یا سازمان عمومی غیردولتی اشاره دارد.

۳- متین حمیدی، روشنا: فصلنامه تخصصی فرق و ادیان، عنوان مقاله: بهائیت در جمهوری اسلامی ایران، سال یازدهم، تابستان ۱۴۰۰، ص ۲۷٫

۴- همان.

۵- ر.ک: عباس افندی، مکاتیب، بی‌جا: مؤسسه‌ی ملّی مطبوعات امری، ۱۳۴ بدیع، ج ۸، صص ۲۴۶-۲۴۷٫

۶- جهت مطالعه بیشتر، بنگرید به مقاله: تبلیغ پیدا و پنهان بهائیت در کلاس‌های آموزشی

۷- ر.ک: عباس‌افندی، مکاتیب، مصر: چاپ اول، ۱۹۲۱ م، ج ۳، ص ۳۳۲٫

۸- جهت مطالعه بیشتر، بنگرید به مقاله: سوءاستفاده از نقطه ضعف افراد در تبلیغ بهائیت!

۹- جهت مطالعه بیشتر، بنگرید به مقاله: بهائیت در کمین کودکان مهاجر افغانستانی

۱۱- خبرگزاری فارس، تیتر مقاله: چرا تشکیلات بهایی به محیط زیست علاقه‌مند است؟، مورخ: ۱۳۹۹/۳/۱۳، کلیک کنید…

 

بهائیت در ایران
ارسال دیدگاهYour Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید Active This Button Please