اسرائیل رفتنی است بهائیت هم به دنبالش
مجری شبکه منوتو در مورد عملیات موفق نیروهای مقاومت فلسطین با چهره ماتم زده در برابر دوربین ها سخن گفت.
مجری شبکه بهایی منوتو درمورد شنبه سیاه رژیم صهیونیستی گفت: (سردار) قاآنی به اسرائیلیها هشدار داده بود که باید خانههایشان را بفروشند و بروند.
فرمانده سپاه قدس در یکی از سخنرانی ها خود گفته بود[۱]: «تا بیش از این که ارزش خانه هایی که در فلسطین غصب کردید کمتر و ارزانتر نشده و بیش از این خانه هایی که در اروپا و آمریکا و هرجایی که ازش اومدید بیشتر و گرانتر نشده زودتر بفروشید و بروید».
اسرائیل رفتنی است بهائیت هم به دنبالش.
به گواه تاریخ، روابط سران بهائیت با صهیونیسم، پیشینهاى بس درازتر از عمر «رژیم اسرائیل» دارد. توضیح مطلب چنین است:
مى دانیم که اسرائیل یکباره در سال ۱۹۴۸ به وجود نیامد بلکه مقدمات انجام آن از دهها سال قبل توسط صهیونیستها و با همکارى دولتهاى استعمارى (به ویژه انگلیس) فراهم شده بود. چنانکه وقتى هرتزل (تئوریسین صهیونیسم) در واپسین سالهاى قرن ۱۹ کتاب مشهورش: یک دولت یهودى را نوشت، گفت: من دولت یهودى را پى افکندم! و بهویژه اندیشه تأسیس دولت یهود در فلسطین، و سوق یهودیان جهان به سمت آن، دستکم از همان قرن ۱۹ ذهن بسیارى از دانشوران صهیون را به خود مشغول، و براى تحقق آن، به تکاپو واداشته بود که نمونهاى از آن را در نقش پنهان و آشکار خاندان جهود/ سرمایهدار «روچیلد» (شاخه فرانسه و لندن) و عناصرى نظر دولسپس و دیسرائیلى در حفر کانال سوئز و خرید سهام آن، مشاهده مىکنیم که جاى تشریح آن در اینجا نیست.
با این سوابق، آیا عجیب نیست که میرزا حسینعلى بهاء (مؤسس بهائیت، زندانى عکاى فلسطین، و متوفى ۱۳۰۹ق) مژده تجمع و عزت یابى یهودیان در ارض موعود را مطرح مىسازد، به طورى که دهها سال بعد طبق اعلام منابع بهائى، بشارتهاى او مبنى بر تأسیس اسرائیل در مطبوعات غربى نیز منعکس و با افتخار، بزرگنمایى مىشود. (سایت پژوهشکده تاریخ معاصر)
[۱] – به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنرانی پیش از خطبه های نمازجمعه مشهد و در جمع مردم روزه دار و راهپیمایان روز جهانی قدس مورخه ۹/۲/۱۴۰۲