کد خبر:12371
پ
s231
بهائیت در ایران

تمجید وبسایت خبری تحلیلی Heraldزیمبابوه از فرقه ضاله بهائیــــــــــــــــــــــت

وبسایت خبری تحلیلی Herald متعلق به کشور زیمبابوه، اخیراً مقاله‌ای را در مزایای سیستم آموزشی متعلق به فرقه ضاله بهائیت منتشر کرده است. کشور زیمبابوه یکی از کشورهای مهم آفریقائی با سابقه اقدامات انقلابی علیه امپریالیسم است. روابط زیمبابوه و جمهوری اسلامی ایران از زمان ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد در سطح بسیار خوبی قرار دارد. […]

وبسایت خبری تحلیلی Herald متعلق به کشور زیمبابوه، اخیراً مقاله‌ای را در مزایای سیستم آموزشی متعلق به فرقه ضاله بهائیت منتشر کرده است.

کشور زیمبابوه یکی از کشورهای مهم آفریقائی با سابقه اقدامات انقلابی علیه امپریالیسم است. روابط زیمبابوه و جمهوری اسلامی ایران از زمان ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد در سطح بسیار خوبی قرار دارد.

با توجه به روابط جمهوری اسلامی اسلامی ایران و زیمبابوه، تبلیغات مرتبط با فرقه ضاله بهائیت در رسانه‌های این کشور قابل اهمیت است.

ممکن است این تمجید از بهائیت بدلیل نفوذ وهابیت در این کشور باشد، زیرا اخیرا شبکه های وهابی به تبلیع شبکه های بهایی می پردازند:

به گزارش صراط به نقل از ندای انقلاب، شبکه وهابی العربیه که به دلیل حمایتش از صهیونیست‌ها به العبریه مشهور است با انتشار مطلبی در حمایت از شبکه بهایی من و تو در صدد تبلیغ این شبکه رو به تعطیلی در آمد. بنا بر این گزارش، العربیه با معرفی برخی برنامه های این شبکه ضد اخلاق مدعی شده که به دلیل اینکه این شبکه گوگوش(خواننده هرزه و بدکاره دوران طاغوت که هم اکنون بالای ۷۰ سال سن دارد) ار به خانه ایرانیان آورده حکومت با این شبکه مخالف است.! البته ظاهرا هنوز برای اعراب صهیونیست شبکه العربیه جذابیت دارد که اینچنین از این شبکه بهایی حمایت می کنند!

در پایگاه سراج اندیشه نفوذ وهابیت در زیمباوه اینگونه تشریح شده است:

یکی از عوامل مهم وهابی‌ها در منطقه به نام شیخ موسی ملک، بنیان گذار مجلس العلماء در زیمبابوه و از اعضای برجسته انستیتوی فرهنگی اسلامی است که به عنوان عامل اصلی چاپ و انتشار کتاب الایمان معرفی شده است. لازم به ذکر است که این اقدام از سوی مسلمانان هندی الاصل مقیم زیمبابوه صورت گرفته است. مطالب کتاب فوق الذکر منطبق با عقاید وهابی و تلاشی برای ایجاد تفرقه در بین مسلمین و تضعیف اسلام است.

منابع: کانال بهائیت شناسی ـ پایگاه خبری تحلیلی صراط ـ پایگاه اطلاع رسانی علمی و آموزشی سراج اندیشه

س.ن

بهائیت در ایران
ارسال دیدگاهYour Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید Active This Button Please