کد خبر:3834
پ
Iran-without-hate4
بهائیت در ایران

تاملی بر یک فراخوان (بخش یازدهم:دلالی بهائیان در خرید زمین برای یهودیان!)

در تیرماه سالجاری فرقه ضاله بهائیت توسط برخی از عناصر شاخص خود اقدام به راه اندازی کمپین “ایران بدون نفرت ” نموده است پنج شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰ برابر با ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۱ جامعه جهانی بهایی کارزار توئیتری #ایران_بدون_نفرت را شامگاه امروز پنج‌شنبه ۲۴ تیرماه برای پایان دادن به نفرت‌پراکنی و پروپاگاندای رژیم ایران علیه […]

در تیرماه سالجاری فرقه ضاله بهائیت توسط برخی از عناصر شاخص خود اقدام به راه اندازی کمپین “ایران بدون نفرت ” نموده است

پنج شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰ برابر با ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۱

جامعه جهانی بهایی کارزار توئیتری #ایران_بدون_نفرت را شامگاه امروز پنج‌شنبه ۲۴ تیرماه برای پایان دادن به نفرت‌پراکنی و پروپاگاندای رژیم ایران علیه بهاییان به راه خواهد انداخت.

در مطلب یازدهم از موضوع چرائی تنفر ملت ایران از فرقه ضاله بهائیت به موضوع ” دلالی بهائیان در خرید زمین برای یهودیان!  میپردازیم .

نهاد رهبری بهائیت در تاریخ ۳۰ اکتبر ۲۰۱۷ م، بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن، هرگونه انتساب رسانه‌ی «بهائی نیوز» را به بهائیت رد کرد. اما شاید بتوان اعتراف تاریخی و خطای راهبردی بهائی نیوز، در پخش مصاحبه‌ای که در آن، مسئول رژیم صهیونیستی بهائیان را دلال بزرگ خرید زمین برای یهودیان و زمینه‌ساز اشغالگری صهیونیست‌ها معرفی کرد، دانست.

در تاریخ ۳۰ اکتبر ۲۰۱۷ م، نهاد رهبری بهائیت موسوم به بیت العدل، اقدام به انتشار بیانیه‌ای کرد که در آن، هرگونه انتساب رسانه‌ی «بهائی نیوز» (با مدیریت مرتضی اسماعیل‌پور)، به تشکیلات بهائیت را منکر شد و با ماهیت فعالیت‌های وی مخالفت و دستور به قطع ارتباط بهائیان با او را صادر کرد.(۱)

چندی بعد اسماعیل‌پور نیز با انتشار پیامی ویدیوئی، پرده از حمایت و تشویق بیت العدل از خود، در طول چهار سال فعالیتش برداشت و ارسال اطلاعات غلط به بیت العدل را عامل برخورد با خود دانست! البته هرچند پس از چهار ماه تنبیه و تعلیق، این رسانه مجدداً فعالیت خود را از سر گرفت، اما به راستی علّت موضع تند نهاد بیت العدل نسبت به بهائی‌نیوز چه بوده است؟!

با اندکی تأمل شاید بتوان علّت برخورد تُند تشکیلات بهائیت با این نوکر وفادارش را سوتی تاریخی و خطای راهبردی این رسانه در مصاحبه‌ی رسمی با یک مسئول رسمی رژیم صهیونیستی عنوان کرد. در بخشی از این مصاحبه، که دکتر “سلی شاهور (Soli Shahvar)” (رئیس مرکز مطالعات ایران و خلیج فارس اسرائیل) با اسماعیل‌پور انجام داد، به نقش راهبردی بهائیان در یهودی سازی فلسطین و زمینه‌سازی اشغالگری صهیونیست‌ها اعتراف کرد و از دلالی عمده‌ی بهائیان در خرید زمین‌ها از اعراب برای یهودیان پرده برداشت.(۲)
اما انتشار اعتراف این مقام صهیونیستی از همکاری بهائیت با اسرائیل در حالی بود که تشکیلات بهائیت همواره تلاش دارد تا هرگونه پیوند خود با این رژیمِ غاصب را انکار کند!
حال می‌توان فهمید که علّت ملاقات و مذاکرات عبدالبهاء با بن زوی (از فعالان صهیونیسم که بعدها رئیس جمهور اسرائیل نیز شد)، چهل سال قبل از تشکیل دولت اسرائیل (حدود سال ۱۹۰۹ م) چه بوده است.(۳)

و یا این‌که پیشگویی عبدالبهاء در خصوص سلطنت یهود در فلسطین از کجا نشأت می‌گیرد: «این‌جا فلسطین است، اراضی مقدسه است. عن‌قریب (به زودی) قوم یهود به این اراضی بازگشت خواهند نمود، سلطنت داودی و حشمت سلیمانی خواهند یافت. این از مواعید صریحه الهیه است و شک و تردید ندارد. قوم یهود عزیز می‌شود و تمامی این اراضی بایر، آباد و دایر خواهد شد. تمام پراکندگان یهود جمع می‌شوند و این اراضی، مرکز صنایع و بدایع خواهد شد، آباد و پرجمعیت می‌شود و تردیدی در آن نیست».(۴)
و یا این‌که چرا رژیم غاصب صهیونیستی در کنار اخراج مسلمانان از سرزمین مادری‌شان، به بهائیت امتیاز داده و به قول شوقی افندی: «(هر) شعبه‌ای به نام موقوفات بهائی در فلسطین دایر شد و هر چیزی که به جای دیگر به نام مقام متبرکه بهائی به اَراضی مقدسه می‌رسید، از پرداخت مالیات معاف بودند».(۵)

آری؛ این اعتراف تاریخی و خطای راهبردی به قدری برای تشکیلات بهائیت گران تمام شد که ناچار، به بهانه‌ی واهی (: نظیر سیاسی بودن فعالیت این رسانه، یعنی دقیقا همان فعالیتی که اکثر رسانه‌های وابسته به تشکیلات بهائیت انجام می‌دهند و همان فعالیتی که بهائی نیوز پس از مجوز دوباره، آن را پیگیری می‌کند)، نوکران خود را در این رسانه به مدّت چهار ماه تعلیق کرد.

پی‌نوشت:

۱- دارالإنشاء بیت العدل، خطاب به خانم دور اندیش (در ایالات متحده آمریکا)، مورخ: ۳۰ اکتبر ۲۰۱۷٫

۲- جهت مشاهده‌ی ویدئو، کلیک کنید…(link is external)

۳- مجله‌ی اخبار امری، ارگان رسمی بهائیان، شماره: ۳، ص ۸٫

۴- حبیب مؤید، خاطرات حبیب، طهران: مؤسسه‌ی ملّی مطبوعات امری، ۱۰۹ بدیع، ص ۲۰٫

۵- شوقی افندی، توقیعات مبارکه، مؤسسه‌ی ملّی مطبوعات امری، ۱۲۵ بدیع، ص ۸۵٫

بهائیت در ایران
ارسال دیدگاهYour Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید Active This Button Please