کد خبر:4583
پ
iran-without-hate
Bahaismiran

تاملی بر فراخوان “ایران بدون نفرت” (بخش چهارم)

در تیرماه سالجاری فرقه ضاله بهائیت توسط برخی از عناصر شاخص خود اقدام به راه اندازی کمپین “ایران بدون نفرت ” نموده است پنج شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰ برابر با ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۱ جامعه جهانی بهایی کارزار توئیتری #ایران_بدون_نفرت را شامگاه امروز پنج‌شنبه ۲۴ تیرماه برای پایان دادن به نفرت‌پراکنی و پروپاگاندای رژیم ایران علیه […]

در تیرماه سالجاری فرقه ضاله بهائیت توسط برخی از عناصر شاخص خود اقدام به راه اندازی کمپین “ایران بدون نفرت ” نموده است

پنج شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰ برابر با ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۱

جامعه جهانی بهایی کارزار توئیتری #ایران_بدون_نفرت را شامگاه امروز پنج‌شنبه ۲۴ تیرماه برای پایان دادن به نفرت‌پراکنی و پروپاگاندای رژیم ایران علیه بهاییان به راه خواهد انداخت.

در مطلب چهارم از موضوع چرائی تنفر ملت ایران از فرقه ضاله بهائیت به موضوع بهائیان و نقس آنان در فتنه سال ۸۸ میپردازیم .

نقش فرقه ضاله بهائیت در اغتشاشات دی‌ماه سال ۱۳۸۸

پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ روز ۶ دی ۱۳۸۸ مصادف با عاشورای حسینی، در حالی که ملت ایران مشغول عزاداری برای اباعبدالله(ع) بودند، ناگهان اغتشاشگران و فتنه‌جویان با حمایت شبکه‌های مخفی و آشکار، دست به اغتشاش زده و ضمن بی‌حرمتی به عزاداری حسینی، بنای ناامنی گذاشتند.

در میان اسناد فتنه ۸۸، رد پای فرقه ضاله بهائیت در کنار دیگر معاندان و دشمنان ملت ایران در وقایع آن سال به چشم می‌خورد. اعترافات اعضای فرقه بهائیت هم به خوبی بیانگر نقش‌آفرینی این فرقه ضاله در اغتشاشات دی‌ماه ۸۸ و قبل از آن است.

اعتراف یکی از بهائیان: بهائیت آقای موسوی را به عنوان کاندیدای انتخابات دهم همراه با خود می‌داند

پیام فنائیان، یکی از اعضای فرقه بهائیت که در ۱۳ دی‌ماه آن سال دستگیر شد، در پی هماهنگی و تبانی قبلی با سایر عناصر بهائی و به صورت هماهنگ و گروهی در اغتشاشات ۶ دی حضور داشت. وی به همراه چند تن از دوستانش که همگی بهائی بودند ضمن هواداری از یک کاندیدای مشخص که مورد نظر جامعه بهائیت بوده، قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری دهم، در تبلیغات انتخاباتی شرکت کرده و سهم عمده‌ای در برجسته‌سازی کاندیدای مزبور متعلق به موج فتنه داشته است.

وی در صفحه ۳۴ پرونده خود اظهار می‌دارد: «بهائیت از نظر من آقای موسوی را به عنوان کاندیدای انتخابات دهم همراه با خود می‌داند.»

متهم در پاسخ به سوالی درباره چگونگی و نحوه‌ مشاركت در اغتشاشات روز عاشورا می‌گوید: «در روز ۸۸/۱۰/۵ از طریق sms آرتین غضنفری مطلبی درباره‌ دعوت تجمع در روز عاشورا دریافت نمودم.» وی همچنین درباره نحوه دریافت اخبار اغتشاشات هم می‌گوید: «از طریق ماهواره که شامل شبکه‌های BBC، صدای امریکا و رادیو فردا بود [و] از [طریق] دوستانم نیز خبر دریافت می‌کردم.»

فنائیان در پاسخ به این سوال که «با توجه به اینکه قریب به هشت ماه از اعلام نتایج انتخابات گذشته و قطعا ضد امنیتی بودن حضور در اغتشاشات و تجمعات غیرقانونی برای همگان مشخص شده، به نظر شما هدف بیت العدل از دعوت اعضایش جهت حضور فعال در تجمعات روز عاشورا چه می‌باشد؟» پاسخ می‌دهد: «به دنبال اهداف جامعه بهائیت و کسب آزادی برای آن‌ها بوده است.»

نقش بیت‌العدل در فتنه ۸۸

آرتین غضنفری از دیگر اعضای فرقه بهائیت بود که در اغتشاشات دیماه ۸۸ فعال بود. آنچه در ادامه می‌خوانید اعترافات این عضو فرقه بهائیت درباره نقش بیت‌العدل در فتنه ۸۸ است.

….

س: چرا قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری دهم مشارکت در انتخابات امری سیاسی و ممنوع بود و لیکن بعد از آن ممنوعیت برداشته شد؟

ج:  در حدود ۲ سال قبل خادمین وقت [بهائیت] عنوان کردند که نامه‌ای از طرف بیت العدل آمده و گفته شرکت در انتخابات (زمان انتخابات مجلس بود) مانند سایر کشورها برای بهائی‌ها موردی ندارد و هر کس بخواهد می‌تواند در انتخابات شرکت کند.

…..

س: از محل‌های تجمع و اغتشاش چگونه باخبر می‌شدید؟

ج: از طریق sms که برای موبایل من آمد، نوشته شده بود که در روز عاشورا تجمعی قرار هست برگزار شود. بعضی خبرها هم که از طریق ماهواره پخش می‌شود و هر وقت جایی بودیم که در آنجا ماهواره داشتند، از آن طریق می‌شنیدیم.

س: آیا اگر بیت‌العدل دستور نمی‌داد، باز هم شما در مسائل سیاسی دخالت می‌کردید؟

ج: اگر آن نامه نمی‌آمد، فکر می‌کنم مثل گذشته در انتخابات شرکت نمی‌کردم.

س: آیا این مجوز برای همه اعضای تشکیلات بوده است یا فقط برای شما؟

ج: این نامه بود که خطاب به همه‌ بهائیان ایران آمده بود و خطاب به همه‌ آن‌ها این اختیار داده شده بود که در انتخابات شرکت کنند.

با جمع آوری اسناد حضور فعال تشکیلات بهائیت و بهائیان ایران در اغتشاشات و فتنه دی ماه ۸۸ آقای سلمان علوی نیک گتابی را تحت عنوان ” نقش بهائیت در فتنه ۸۸- مجموعه اعترافات فتنه ۱۳۸۸ ” تالیف و منتشر نمودند .

کتاب نقش بهائیت در فتنه ۸۸- مجموعه اعترافات فتنه ۱۳۸۸ نقش دولت‌های بیگانه در شکل‌گیری و قوام فرقۀ بهائیت و اقدامات و اهداف آن علیه ایران بر کسی پوشیده نیست. این حزب سیاسی با بدعت‌های زشت بنیان‌گذاری شد و در دامان بیگانگان پرورش یافت؛ اما با پیروزی انقلاب اسلامی که دیگر مجالی برای تحقق اهداف شوم این فرقه باقی نمانده بود، بهائیان از طریق همدستی با استکبار در تضعیف نظام اسلامی کوشیدند و به‌انحای مختلف در صدد تبلیغ مرام خود برآمدند. انتخابات دهم ریاست جمهوری و حوادث متعاقب آن عرصه‌ای بود تا دوباره بهائیان با اشاره محافل بیگانه علیه جمهوری اسلامی ایران توطئه کنند. تا پیش از انتخاباتِ این دوره، بهائیان به‌دلیل بی‌علاقگی به سرنوشت ایران، در هیچ انتخاباتی شرکت نمی‌کردند و خود را ایرانی نمی‌دانستند. اما اینبار که ارادۀ محافل بهائی بر شرکت در انتخابات و رأی‌دادن به نامزد مشخصی قرار گرفته بود، پیروان خود را به شرکت فعال فراخواندند. مردم ایران که با حضور چهل‌میلیونی خود در انتخابات، دشمنان خارجی را در تحقق نقشه‌هایشان ناکام گذاشتند، اینبار نیز دست رد بر سینۀ ایادی داخلی آنان زدند. حوادث بعد از انتخابات و اغتشاشات سران فتنه باعث شد که گروه کوچک بهائیان نیز به گروه‌های آشوبگر بپیوندند و در خیابان‌ها با نیروهای امنیتی درگیر شوند. به‌علاوه، رسانه‌های غربی و در رأس آنها تلویزیون فارسی بیبیسی نیز با تبلیغ و حمایت گسترده از بهائیان، آنها را به حضور در خیابان‌ها تشویق می‌کرد. با دستگیری برخی از شرکت‌کنندگان بهائی در اغتشاشات و اعترافات آنان، نیت پلید این فرقه در ضربه‌زدن به نظام اسلامی مشخص گردید. اثر پیشِ‌رو شامل برخی بازجویی‌ها از دستگیرشدگان بهائی در اغتشاشات روز عاشوراست که دقت در اعترافات و اقرارهای آنها بسیاری از ابعاد و ماهیت فتنۀ ۱۳۸۸ را روشن می‌سازد.

اما بهائیان و معاندین در فتنه ۸۸ چه کردند ؟

۱-فتنه، كودتا عليه راي ملت بود
هنوز راي‌گيري پايان نيافته بود و مردم در تهران و برخي شهرهاي بزرگ در پاي صندوق‌هاي راي بودند كه آقاي موسوي طي مصاحبه‌اي با خبرنگاران داخلي و خارجي، خود را پيروز انتخابات معرفي كرد. با اعلام نتايج انتخابات، “دروغ تقلب” رمز فرمان آشوب شد و كشور را هشت ماه دچار تلاطم اردوكشي‌هاي خياباني كرد.

آشوب براي غلبه بر حريف نبود. بازخواني شعارهاي شورش‌هاي خياباني نشان مي‌دهد آنها اسلاميت و جمهوريت نظام را هدف قرار داده‌اند. لذا فتنه ۸۸ ضربه توامان به جمهوريت و اسلاميت نظام بود.

به شعارهاي زير توجه كنيد و ببينيد كدامين آنها ناظر به اعلام نتايج انتخابات بود؛

– مرگ بر جمهوري اسلامي

– استقلال، آزادي، جمهوري ايراني

– نه شرقي، نه غربي، دولت سبز ملي

– نه غزه، نه لبنان، جانم فداي ايران

– مرگ بر اصل ولايت فقيه

– انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است

هركسي كه كوچكترين هوش سياسي داشته باشد، مي‌فهمد اين شعارها معطوف به براندازي نظام است و هيچ يك ناظر به مسائل و اشكالات مطرح در مورد نتايج انتخابات نيست.

موسوي و كروبي مي‌خواستند رئيس‌جمهور كشوري شوند كه آرزوي مرگ آن را داشتند.

شعارهاي يادشده محترمانه‌ترين شعارها بود. در درگيري‌هاي خياباني، شعارهاي موهني داده شد كه نمي‌توان آنها را در اينجا ذكر كرد. اين شعارها نشانگر عمق كينه و لجاجت و دشمني كساني بود كه حب جاه، آنها را كر و كور كرده بود و حاضر نبودند ببينند چه اتفاقي در كشور رخ مي‌دهد.

فتنه، رونمايي از همكاري منافقين، ماركسيست‌ها، سلطنت‌طلب‌ها و بهائي‌ها با سران فتنه بود

شمار زيادي از منافقين و بهائي‌ها و سلطنت‌طلب‌ها در آشوب‌هاي خياباني در حين ارتكاب جرم آتش زدن اموال عمومي و خصوصي و قتل و غارت دستگير شدند. آنها در محاكمات علني به جرم خود اعتراف كردند. آنان كه مجالي در خارج از كشور داشتند، با بي‌بي‌سي و راديو آمريكا و شبكه‌هاي امپرياليستي و صهيونيستي رسانه‌هاي دشمن هر روز مصاحبه داشتند و عليه نظام و مردم، هتاكي و اهانت مي‌كردند.

و…

باز هم تشکیلات بهائیت و جناب کیان ثابتی معتقدند که نفرت علیه بهائیت موجه نیست ؟ یک تشکیلات مخوف تروریستی و فرقه ای کاری مانده که بر علیه ملت ایران نکرده باشد؟

ادامه دارد

حامد محمودی مرداد ۱۴۰۰

بهائیت در ایران
ارسال دیدگاهYour Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید Active This Button Please