کد خبر:15420
پ
دین یا سازمان سیاسی بهائیت
بهائیت در ایران:

بهائیت؛ دین یا سازمان سیاسی ؟ انتشار “بولتن خبری ایران” توسط تشکیلات بهائی در سال جدید میلادی

محتوای بولتن بهائیت: ۱. کلیات: این بولتن خبری توسط جامعۀ بهائی منتشر شده و به زعم آنها به موارد به اصطلاح نقض حقوق بشر و آزار و اذیت بهائیان در ایران طی یک هفته خاص (۱۴ تا ۲۱ دی ۱۴۰۳) می‌پردازد. گزارش بر موارد جدی‌تر نقض حقوق بشر تمرکز دارد و شامل تبعیض‌های روزمره‌ای که […]

محتوای بولتن بهائیت:

۱. کلیات:

این بولتن خبری توسط جامعۀ بهائی منتشر شده و به زعم آنها به موارد به اصطلاح نقض حقوق بشر و آزار و اذیت بهائیان در ایران طی یک هفته خاص (۱۴ تا ۲۱ دی ۱۴۰۳) می‌پردازد. گزارش بر موارد جدی‌تر نقض حقوق بشر تمرکز دارد و شامل تبعیض‌های روزمره‌ای که بهائیان با آن مواجه هستند نمی‌شود. اطلاعات ارائه‌ شده بر اساس داده‌های موجود در زمان نگارش است و ممکن است بعداً تغییر کرده باشد.

۲. محورهای اصلی:

بازداشت‌ها و حبس‌ها: گزارش به آزادی چند عضو بهائی از زندان اشاره می‌کند و جزئیات مربوط به احکام و اتهامات آنها را ارائه می‌دهد.

اتهامات: اتهامات مطرح‌ شده علیه بهائیان شامل فعالیت‌های آموزشی، تبلیغی، و تشکیلاتی است که از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران بعنوان اقداماتی علیه اسلام و امنیت کشور تلقی می‌شوند.

شرائط آزادی: برخی از بهائیان با پایان دوران محکومیت یا با استفاده از مرخصی‌های قانونی آزاد شده‌اند.

۳. موارد خاص ذکر شده در گزارش:

آزادی دو عضو فرقه ضاله بهائیت از زندان کرج

نام افراد: کامیار حبیبی و سامان استوار

جزئیات: این دو نفر پس از تحمل ۱۸ ماه از یک حکم ۵ ساله حبس، با مرخصی متصل به پایان محکومیت از زندان آزاد شدند.

اتهامات: آنها به دلیل فعالیت‌های آموزشی برای کودکان بهائی در استان البرز محکوم شده بودند. اتهامات شامل «اهانت به اسلام»، «ترویج بهائیت»، «تشکیل گروه با هدف برهم زدن امنیت کشور» و «تبلیغ علیه اسلام از طریق آموزش کوچینگ» بود.

احکام: علاوه بر حبس، آنها به پرداخت جزای نقدی، ممنوعیت اقامت در استان البرز، ممنوعیت از حقوق اجتماعی، و منع خروج از کشور محکوم شدند.

 

آزادی شیوا خلیلی از زندان بابل:

نام فرد: شیوا خلیلی.

جزئیات: او به یک سال حبس محکوم شده بود و در اواخر دوران محکومیت خود با پابند الکترونیکی تحت نظارت قرار گرفت. وی ۱۲ روز زودتر از موعد مقرر (۲۸ آذر ۱۴۰۳) در تاریخ ۱۶ آذر ۱۴۰۳ آزاد شد.

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است آیا تمام اقدامات بهائیت بخصوص در حوزه فعالیت ها مثل « انتشار بولتن خبری» بیشتر به سازمان، حزب و تشکیلات شبیه است و یا فرقه و یا دین؟

اصولا انتشار «بولتن خبری» از اقدامات تشکیلات هایی است که دارای ساختار اطلاعاتی و جمع آوری اخبار هستند و الا تهیه آن کار بسیار سختی است.

پس بیجا نیست که بعضی از عناصر این تشکیلات در خیلی از کشورها از جمله ایران، هند، روسیه و مصر به جرم جاسوسی محاکمه و مورد برخورد واقع شده اند.   

ارتباط با ما:  [email protected]

بهائیت در ایران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید