کد خبر:5804
پ
۶
معرفی کتاب

کنکاشی بر بهائی ستیزی

كتاب «کنکاشی بر بهائی ستیزی» در واقع پاسخي است به مقاله «جستارهائي از تاريخ بهائيگري در ايران» به قلم آقاي عبدالله شهبازي، نویسنده کتاب در مقدمه آن با تأكيد بر اين كه «هدف ما از بحث و گفتگو با آقاي شهبازي و شهبازي‌ها فقط و فقط بازكردن روزنه‌اي به تاريخ گذشته اين جنبش است»(ص۱۶) زمينه‌ […]

كتاب «کنکاشی بر بهائی ستیزی» در واقع پاسخي است به مقاله «جستارهائي از تاريخ بهائيگري در ايران» به قلم آقاي عبدالله شهبازي، نویسنده کتاب در مقدمه آن با تأكيد بر اين كه «هدف ما از بحث و گفتگو با آقاي شهبازي و شهبازي‌ها فقط و فقط بازكردن روزنه‌اي به تاريخ گذشته اين جنبش است»(ص۱۶) زمينه‌ مناسبي را براي بحث و بررسي پيرامون اين فرقه فراهم آورده است؛

لذا فارغ از فحواي مقاله آقاي شهبازي، مي‌توان درباره مسائل و مدعياتي كه در اين كتاب مطرح گرديده است، به بحث نشست. البته اين نكته را نيز بايد خاطر نشان ساخت كه آقای سهراب نيكوصفت ( نویسنده کتاب ) تلاش كرده تا وابستگي خود به بهائيت را آشكار نسازد و چنان بنماياند كه از موضع يك محقق بيطرف دست به قلم برده است، اما اين سعي و كوشش به هيچ رو منتج به نتيجه مورد نظر ايشان نگرديده و هر خواننده‌اي در آغاز مطالعه اين كتاب، قادر به تشخيص هويت بهايي نويسنده آن خواهد بود.

«کنکاشی بر بهائی ستیزی» نخستين بار در خرداد ۱۳۸۵ توسط انتشارات پيام منتشر شده، اما محل انتشار كتاب در شناسنامه قيد نگرديده است.

دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران کتاب «کنکاشی بر بهائی ستیزی» را مورد نقد و بررسی قرار داده است. گزیده ای از کتاب مزبور و نیز نقد دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران بر این کتاب را جهت استفاده کاربران گرامی در سایت قرار داده­ ایم.

بهائیت در ایران
ارسال دیدگاهYour Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید Active This Button Please